Το wecare@enecta.gr είναι η Εξυπηρέτηση Πελατών της Enecta, στη διάθεσή σας από Δευτέρα έως Παρασκευή, για να απαντήσετε στις ερωτήσεις σας σχετικά με τα Εκχυλίσματα κάνναβης, τις παραδόσεις και επίσης να σας βοηθήσουμε στην επιλογή ενός προϊόντος που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας. Ο χρόνος απόκρισης μπορεί να κυμαίνεται από 12 σε 48 ώρες εργασίας, ανάλογα με την περίοδο του έτους και τον φόρτο εργασίας μας.

Συμπληρώστε τη φόρμα και επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση πελατών μας.

Thanks!
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required

Για εμάς η ποιότητα δεν τελειώνει τη στιγμή της συσκευασίας των εκχυλισμάτων κάνναβης και η αλληλεπίδραση με τους πελάτες μας δεν περιορίζεται στη στιγμή της αγοράς.

Η Enecta προσφέρει μια υπηρεσία βοήθειας και συμβουλευτικής πριν και μετά την πώληση, προκειμένου να κάνει την εμπειρία σας εύκολη, ασφαλή και συνειδητή, από όλες τις απόψεις.

Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες με διαφορετικές ικανότητες, οι οποίοι θα μπορούν να σας βοηθήσουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διαδικασία αγοράς.

WeCare, η εξυπηρέτηση πελατών Enecta είναι διαθέσιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή. Ο χρόνος απόκρισης μπορεί να κυμαίνεται από 12 έως 48 ώρες, ανάλογα με την περίοδο του έτους και τον φόρτο εργασίας μας.

Προκειμένου να λάβετε μια πιο αποτελεσματική και άμεση απάντηση στο ερώτημά σας, σας προτείνουμε να υποδείξετε τον αριθμό της παραγγελίας για την οποία χρειάζεστε βοήθεια και τον λόγο για τον οποίο επικοινωνείτε μαζί μας, στο πεδίο θέματος του e-mail σας.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Όλες οι πληρωμές πραγματοποιούνται με ασφάλεια, χάρη στη συνεργασία με τους προμηθευτές υπηρεσιών πληρωμών μας, αξιόπιστες εταιρείες στον τομέα των διαδικτυακών εμπορικών συναλλαγών.

Η Enecta δέχεται πληρωμές μέσω MasterCard ή Visa: στη σελίδα πληρωμής, εισαγάγετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, την ημερομηνία λήξης και τους τρεις αριθμούς του κωδικού ασφαλείας (κωδικός CVC), τους οποίους μπορείτε να βρείτε στο πίσω μέρος της κάρτας σας. Κατά την απόδειξη πληρωμής θα ετοιμάσουμε την παραγγελία σας αμέσως.

Εάν δεν μπορείτε να πληρώσετε μέσω MasterCard ή Visa, μπορείτε να πληρώσετε μέσω τραπεζικής μεταφοράς (επίσης διαδικτυακή τραπεζική). Σε αυτήν την περίπτωση, αφού υποβάλετε την παραγγελία σας, θα λάβετε τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού για να προχωρήσετε στην πληρωμή.

Για να επιταχύνετε τη διαδικασία παράδοσης, στείλτε την απόδειξη της τραπεζικής μεταφοράς σας στο wecare@enecta.gr, αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας.

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Επιθυμούμε να εγγυηθούμε τη βέλτιστη αποτελεσματικότητα στην παράδοση των προϊόντων μας: επεξεργαζόμαστε και παραδίδουμε στον ταχυμεταφορέα όλες τις παραγγελίες εντός 48 ωρών από την παραλαβή.

Οι παραγγελίες υποβάλλονται σε επεξεργασία και παραδίδονται κατά τις ώρες γραφείου (από Δευτέρα έως Παρασκευή 9: 00-18: 00, εξαιρουμένων των αργιών). Εάν κάνετε παραγγελία την Πέμπτη ή την Παρασκευή, η παράδοση θα μπορούσε να γίνει τη Δευτέρα ή την Τρίτη της επόμενης εβδομάδας.

Παραδίδουμε μέσω ταχυμεταφοράς με χρόνους παράδοσης που κυμαίνονται από 48 έως 72 ώρες.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα σχετίζεται με την παράδοσή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας γράφοντας ένα e-mail στο wecare@enecta.gr, αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας ή το όνομα του παραλήπτη.