Μέσα από μια μοναδική διαδικασία εξαγωγής, η Enecta αναπαράγει το φυσικό, ισορροπημένο φυτοχημικό προφίλ του αρχικού ξηρού υλικού κάνναβης. Η Enecta πιστεύει ότι η βιοχημική ισορροπία μέσα στο βότανο πρέπει να διατηρηθεί δεδομένου ότι αυτό έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό για όλες τις ηλικίες για να θεραπεύσει το σώμα και να προωθήσει την καλή υγεία.

Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων μας, αυτήν τη στιγμή ελέγχουμε πάνω από 300 φυτοφάρμακα, βαρέα μέταλλα και μυκοτοξίνες. Ενώ χρησιμοποιούμε τον εξοπλισμό που δεν είναι διαθέσιμος στα περισσότερα, κάθε παρτίδα προϊόντος επαληθεύεται από ανεξάρτητα πιστοποιημένα εργαστήρια GMP που διασταυρώνουν τα αποτελέσματά μας.

Τα κάνουμε όλα αυτά γιατί η αποστολή μας στο Enecta είναι να οδηγήσουμε τη βιομηχανία κάνναβης και κάνναβης, καθιστώντας το χρυσό πρότυπο για την ανάλυση κάνναβης και τη διασφάλιση ποιότητας, έτσι ώστε περισσότεροι άνθρωποι θα επωφεληθούν από τις θεραπευτικές ιδιότητες των κανναβινοειδών. Το κάνουμε αυτό γνωρίζοντας ότι όταν ανεβάζουμε το όριο για την ποιότητα, τα οφέλη της αποστολής μας μοιράζονται με όλους τους τρέχοντες και μελλοντικούς χρήστες προϊόντων κάνναβης και κάνναβης.