Η βιωσιμότητα και η ευεξία συμβαδίζουν

Όταν οι άνθρωποι μιλούν για «βιωσιμότητα», συνήθως το κάνουν να ακούγεται σαν κάτι που πρέπει να κάνουμε για αλτρουιστικούς λόγους, αλλά στην πραγματικότητα, πρέπει να στοχεύουμε στη βιώσιμη ζωή για χάρη της δικής μας υγείας και ευεξίας. Η γη δεν χρειάζεται «εξοικονόμηση». Θα είναι εδώ πολύ καιρό, καθώς ένα είδος χάθηκε. Εμείς πρέπει να σώσουμε τον εαυτό μας από τις συνέπειες των μη βιώσιμων πρακτικών μας.

 

Το όραμά μας για μια βιώσιμη επιχείρηση

Στην Enecta, στόχος μας είναι να δείξουμε στον κόσμο ότι δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε να δηλητηριάζουμε τον εαυτό μας και το περιβάλλον μας για να επιβιώσουμε. Εάν όλοι ασκούσαν βιώσιμη ζωή, η φτώχεια και η πείνα θα εξαλείφονταν. Η εταιρεία μας αποδεικνύει ότι 100% βιώσιμες πρακτικές λειτουργούν και θέλουμε να συμμετάσχετε μαζί μας στην προσπάθειά μας να κάνουμε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Κατά την παραγωγή των φαρμακευτικών κανναβινοειδών μας, δεν θα μολύνουμε ούτε θα προκαλέσουμε βλάβη στο περιβάλλον. Τα φυτά από τα οποία προέρχονται τα φάρμακά μας θα αναπτυχθούν χρησιμοποιώντας οργανικές αρχές και η διαδικασία εκχύλισης θα επιτευχθεί με τη χρήση CO2 που εξάγεται από την ατμόσφαιρα. Δεν θα χρησιμοποιηθούν χημικά ή διαλύτες στη διαδικασία παραγωγής μας. Η υγεία σας και η υγεία του περιβάλλοντός μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

Θα παράγουμε ακόμη και τη δική μας συσκευασία χρησιμοποιώντας τις ίνες από τα εργοστάσια κάνναβης, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να χρησιμοποιούμε χαρτί που παράγεται χρησιμοποιώντας ρυπογόνες βιομηχανικές διεργασίες ή ακόμα χειρότερα πλαστικά. Ακόμη και οι βαφές και τα μελάνια που χρησιμοποιούμε θα παράγονται από φυσικά συστατικά.

Θα χρησιμοποιήσουμε λάδι σπόρου κάνναβης για τη λειτουργία των ελκυστήρων μας και θα χρησιμοποιήσουμε την ηλιακή ενέργεια ως βιώσιμη πηγή ηλεκτρικής ενέργειας. Προβλέπουμε νέες χρήσεις κάνναβης πέρα ​​από την παραγωγή υφασμάτων. Τι γίνεται αν θα μπορούσαμε να παράγουμε έπιπλα κατασκευασμένα από κάνναβη, ακόμη και σπίτια κατασκευασμένα με σκληρή κάνναβη ως δομικό υλικό; Οι δυνατότητες που κρύβονται μέσα σε αυτό το θαυμαστό φυτό είναι ατελείωτες.

 

Το όραμά μας για βιώσιμες κοινότητες

Το όραμά μας περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός χωριού που είναι 100% βιώσιμο και ανεξάρτητο - ένα μέρος όπου καλλιεργείται βιολογική τροφή και ό, τι χρειαζόμαστε παράγεται στο χωριό. Θα προχωρήσουμε περισσότερο από το να είμαστε «βιολογικοί» - οι πραγματικές αρχές της permaculture θα εφαρμοστούν για τη διασφάλιση της μέγιστης βιωσιμότητας.Όλα τα κέρδη μας χύνονται στην υλοποίηση αυτού του οράματος, και τα πραγματικά αποτελέσματα μπορούν να δουν ήδη. Ακολουθήστε το ιστολόγιό μας και παρακολουθήστε την πρόοδό μας.Θέλουμε επίσης να δημιουργήσουμε μια εγκατάσταση όπου οι άνθρωποι μπορούν να έρθουν και να μάθουν για τις αλλαγές στον τρόπο ζωής που θα τους επιτρέψουν να ζήσουν φυσικά και να φέρουν το σώμα τους σε μια κατάσταση ισορροπίας θεραπείας που επιτρέπει τη μέγιστη ευεξία. Πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο τρόπος να βρούμε πραγματική θεραπεία από οποιαδήποτε ασθένεια.Όσον αφορά τα κέρδη που θα αποκομίσουμε, αυτά θα εφαρμοστούν για να βοηθήσουν τα παιδιά και τους φτωχούς. Θα φτιάξουμε σπίτια από κάνναβη, όπου οι άπορες οικογένειες μπορούν να ζήσουν χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν κανένα ενοίκιο - και θα τους παράσχουμε δουλειά στο έργο μας για την καλλιέργεια τροφίμων και την κατασκευή ακόμη περισσότερων σπιτιών.

Ελπίζουμε να βρούμε ένα ορφανοτροφείο όπου τα παιδιά θα λάβουν αξιοπρεπή εκπαίδευση και σωστή φροντίδα, ενώ μαθαίνουν πώς να ζουν έναν βιώσιμο τρόπο ζωής.

Θα ιδρύσουμε το πρώτο πανεπιστήμιο κάνναβης στον κόσμο - ένα μέρος όπου θα μοιραστούμε τις γνώσεις μας με όλους.

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι άνθρωποι θα έχουν πρόσβαση σε κανναβινοειδή που θα βοηθήσουν το σώμα τους να επιτύχει μια φυσική ισορροπία - αλλά τα κανναβινοειδή δεν είναι η «ασημένια σφαίρα» από μόνα τους. Οι αλλαγές στον τρόπο ζωής είναι απαραίτητες για την επίτευξη πλήρους υγείας και ευεξίας Οι ασθένειες προκαλούνται από το τοξικό περιβάλλον και τον τρόπο ζωής μας. Το να παίρνεις ένα φάρμακο δεν μπορεί να το θεραπεύσει.

 

Πώς ν' αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας;

 • Σταματήστε να τρώτε οτιδήποτε δεν είναι οργανικό και φυσικό.
 • Σταματήστε να χρησιμοποιείτε χημικά προϊόντα προσωπικής φροντίδας, όπως σαμπουάν, κρέμες, αποσμητικά κ.λπ.
  Ακούγεται περίεργο; Ορίστε μερικά παραδείγματα:
 • Μην χρησιμοποιείτε οδοντόκρεμα με φθόριο
 • μην χρησιμοποιείτε άρωμα στο δέρμα σας
 • μην πλένετε τα ρούχα σας με χημικά
 • μην φοράτε ρούχα κατασκευασμένα από υφάσματα που περιέχουν χημικά
 • Μην τρώτε ζάχαρη ή κανένα συνθετικό υποκατάστατο ζάχαρης


Ενθαρρύνουμε όλους τους ανθρώπους, είτε ο τοξικός τρόπος ζωής έχει επηρεάσει την υγεία τους είτε όχι:

 

 • Ξεκινήστε να τρώτε μια διατροφή με βιολογικά ωμά τρόφιμα
 • Καταναλώστε υγιεινά έλαια κάνναβης και πλούσια σε βιταμίνες τρόφιμα
 • Φάτε με φειδώ και ασκήστε επαρκώς
 • Πρακτική γιόγκα και διαλογισμό καθημερινά
 • Αποφύγετε τα τηγανητά τρόφιμα.